Хемороиди, Анални фисури, Полипи

News of Хемороиди, Анални фисури, Полипи News  Site map of Хемороиди, Анални фисури, Полипи Site map 

 • Форум
  Теми
  Мнения
   Последно мнение
 • Хемороиди
  Хемороидите са заболяване засягащо кръвоносните съдове на аналния канал. Нормално съществуващите в тази зона кръвоносни сплетения се разширяват и се появява тенденция за излизането им извън ануса. Заболяването засяга активната възраст и има хронично прогресиращо развитие. Хемороидите засягат и двата пола и често водят до нетрудоспособност. Делят се според разположението си на вътрешни и външни хемороидални възли.
  News of Хемороиди News  Site map of Хемороиди Site map  RSS Feed of Хемороиди RSS Feed  Sitemap of Хемороиди Sitemap 
  61 Теми
  191 Мнения
   Последно мнениеКога да се проведе ...
  от a_matev Преглежда последните мнения
  Сря Юли 26, 2017 2:29 pm
 • Анална фисура
  Аналната фисура е често срещано заболяване. Засяга мъже и жени поравно във всички възрасти. Аналната фисура е най-честата причина за кървене от ануса при деца. Появява се и при 10% от родилките.
  News of Анална фисура News  Site map of Анална фисура Site map  RSS Feed of Анална фисура RSS Feed  Sitemap of Анална фисура Sitemap 
  18 Теми
  37 Мнения
   Последно мнениеАнална фисура
  от a_matev Преглежда последните мнения
  Сря Юли 26, 2017 2:55 pm
 • Полипи на дебелото черво
  Полипите представляват свръхразрастване на видоизменени клетки от лигавицата на дебелото черво/колон/ , които се намират в чревният канал. Някой полипи са плоски други имат краче с което са заловени за червото. Полипите са едни от най- честите новообразувания на червата и се срещат при 15-20% сред възрастното население. Връзката на полипите с рака на дебелото черво е ясно доказана.
  News of Полипи на дебелото черво News  Site map of Полипи на дебелото черво Site map  RSS Feed of Полипи на дебелото черво RSS Feed 
  6 Теми
  25 Мнения
   Последно мнениеЗапитване
  от galina Преглежда последните мнения
  Вто Окт 04, 2016 5:13 pm

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron